Pärla

Pärla

torsdag 31 januari 2013

baksele.


Köpte en baksele till pärlas bröstsele i förrgår i storlek ponny som så klart var för liten. Hon är som lite knepig storlek. Bytte den till strl cob och den passar perfekt. Imorgon ska jag passa till den och fota och lägga ut på bloggen och visa hur stilig hon blev;-)

Tråkigt nog har det toksnöat i två dagar och det är riktigt blöt och läskig snö. Lilla päärla får massa styltor av detta tyvärr trots att hon har snösulor.
Och sen är inte körvägen plogad. Tråk.

Ska någon dag när jag har gott om tid en dag före lunch boka ridhuset och köra henne i det. Tyvärr är det rätt litet. Men då får man träna på svängar:-) tänkte köra lite precision.

Kollade när sofi red flisan. Riktigt kul att se hur duktiga dom är och hur glad sofi ser ut när hon sitter på hennes blivande dressyrstjärna.

Idag hade jag en riktig segdag och mockade supernoga tog en spånbal. Pärla har bytt box till en annan då det skulle komma en jättehäst som passade bättre i hennes box. Vi trivs superbra i hennes nya hem. Lugnare. Mysigaee och mindre spring. Verkar som att pärla trivs åxå.

Tog in pärla efter fem bytte täcken. Gav henne middagshö och några morötter.

hon fick vila idag. Imorgon tror jag minsann att det blir en smörjardag.

Kan ju hoppas på lite kallare väder imorgon och plogade vägar så vi kan fara ut i skogen.
Det blir perfekt till nästa vinter då far köpt en superfin minirissla till henne som han ska renvera så till nästa vintrer ska vi ha släden klar så vi kan fara ut även om det inte är plogat.

Pärlas boxskylt är ju klar. Ska bara lacka den ett par varv så är den sen klar att hängas upp. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med den..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar