Pärla

Pärla

tisdag 19 mars 2013

ponnyskrutten

Tror ni inte pärla försökt rymma genom hagen som har typ sex trådar i snyggt fiskbensmönster typ för att sedan fastna i det få panik och ta med sig halva hagen ner....


Nu bor hon i en något modifierad hage...tror inte att jea är bästa kompis med pärla så att säga....

Fattar lixom inte varför det är så kul att vara på fel sida av staketet. ...

Nåja hon är inte ensammen. Igår sprängde en häst hagen. Idag rev pärlas haggranne sin hage efter att dom lagat både pärlas och grannhagen idag...pärlas hage är ju i alla fall hel tills imorgonbitti.

Jag fyllde hösäckarna med typ 1, 5 kilo mer hö än hon ska ha enbart för att hålla små ponnyjävuls hornen  borta. Hon har även inne täcke på sig. Så nu kan hon inte klaga på att hon fryser och vill in därför heller ponny skrutten.


Mockade och spånade en hel spånbal. Lämnade halva under krubban.

Det gjorde johanna till menta igår tydligen.  Fast en hel spånbal med plasten kvar.
Blev som full i skratt när jag kollade in i boxen och ser mördad plast i hela boxen. Massa spån ...massa massa massa spån i boxen och på något underligt sätt har hon även lyckats fylla halva vattenhinken med spån.....


Nåja. Alma kom. Vi tog in pärlan gjorde iordning henne och smet in i ridhuset när det var nizarträning.. det gick jättebra när hon red pärlan så det var kul. Det blev lite hackigt i ridningen då alma fick akta sig rätt mycket då nizar hoppade en häst. Men jag tycker det såg jättebra ut när hon red trots att hon som försökte att inte vara ivägen för den andra hästen.

Borstade och pysslade.

Fixade hö och mat ...

Snackade en massa skit och for sen hem.

Härlig stalldag med andra ord

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar